• Computer & Media

  • Presentatie (PowerPoint)


  •  
  • Praktische Info
  •  

 

 

 

Met behulp van PowerPoint kan je zelf je eigen presentatie maken. Denk nu niet dat je per se moet gaan les geven of zo om dit pakket te kunnen gebruiken. Even goed kan je je vrienden eens verrassen met een kerst-ppt in plaats van een alledaags kerstkaartje, of wat dacht je van een leuke presentatie gemaakt van je laatste reis.

NIVEAU

De opleiding 'Informatica toepassingssoftware' dient gesitueerd te worden binnen het studiegebied Handel. Alle modules worden geconcordeerd met de derde graad van het technisch secundair onderwijs. 

BIJKOMENDE INFORMATIE

Je leert de presentatietechnieken: zoals tekst in dia's, lijsten met opsommingen, sjablonen en kleurschema's, tekenobjecten en foto's invoegen, animatie-effecten, dia-overgang, enz... aan de hand van oefeningen. Bij het beëindigen van deze module kan je een eigen diavoorstelling met geluid geven. 

 

 

CERTIFICAAT / DIPLOMA

Na het slagen voor deze cursus, ontvang je het deelcertificaat van Presentatie 1.

VERVOLGMOGELIJKHEDEN

Wil je je competenties verder aanscherpen? Wil je eerder teksten verwerken in Word of een rekenprogramma zoals Excel leren kennen? 

Sociale media? Interesse om vlot te leren werken met Facebook, Twitter, Snapchat en andere ... dan is deze opleiding vast iets voor jou!

 

 

INSTAPVOORWAARDEN

Je kan starten in deze opleiding vanaf minimum 16 jaar en ouder.

 

 

DUUR VAN DE OPLEIDING

Deze cursus heeft een duur van 40 lestijden.

Je volgt één lesmoment per week: 's avonds van 18.30 u. tot 21.30 u.

LESPLAATS

De lessen gaan door op campus Waver.

(ONLINE) INSCHRIJVEN

Inschrijven kan op het secretariaat. Je online inschrijven kan van 1 december. Wens je meer informatie, heb je specifieke vragen, ...? Kom langs op het secretariaat op campus Waver.

RECHT OP

  • Educatief verlof: Ja
  • Opleidingscheques: Ja          

Voor meer info zie de rubriek Vragen.

KOSTPRIJS

Je betaalt € 1,50 per lestijd. Onder bepaalde voorwaarden kan je van een (gedeeltelijke) vrijstelling van het inschrijvingsgeld genieten. (Zie in de rubriek "Vragen": vrijstelling van inschrijvingsgeld). Naast het inschrijvingsgeld betaal je nog € 5 voor het gebruik van het electronisch leerplatform per schooljaar.