• Techniek

  • Fietshersteller


 

OPGELET: De cursus "Onderhoud fietsen voor liefhebbers" die start vanaf februari is reeds volzet.

De fietshersteller leert op vraag van de klant fietsen, aanverwanten en hun toebehoren opbouwen en ze afstellen volgens constructeursvoorschriften alsook het onderhoud, de herstelling en vervanging van onderdelen en uitrusting van fietsen volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving teneinde deze rijklaar te maken. 

STRUCTUURSCHEMA

 

 

 

Het certificaat “Fietshersteller” geldt als bewijs van beroepsbekwaamheid voor de uitvoering van zelfstandige activiteiten met betrekking tot “Rijwielactiviteiten”. 

CERTIFICAAT / DIPLOMA

Na het slagen in één module ontvang je het deelcertificaat van deze module. Rond je alle modules van deze opleiding met succes af, dan behaal je het certificaat Fietshersteller.

 

 

 

Als het oplossen van technische problemen voor jou een uitdaging is en fietsen en techniek jou boeien, dan is deze opleiding echt iets voor jou. Bovendien zit deze opleiding boordevol praktijk. Deze cursus is bestemd voor iedereen die fietsherstellingen in zijn vrije tijd wil beoefenen of die wil instappen in het beroep van fietsenmaker.

INSTAPVOORWAARDEN

Je kan starten in deze opleiding vanaf minimum 16 jaar en ouder. Voorkennis is niet vereist.

 

OPGELET: De cursus "Onderhoud fietsen voor liefhebbers" die start vanaf februari is reeds volzet.

LESPLAATS

Je kan de lessen volgen op campus Jef Denyn.

RECHT OP

  • Educatief verlof: Ja
  • Opleidingscheques: Ja          

Voor meer info zie de rubriek Vragen.

(ONLINE) INSCHRIJVEN

Om in te schrijven voor deze opleiding meld je je aan op campus Jef Denyn

Online inschrijven is mogelijk vanaf 1 juli 2018. 

KOSTPRIJS

Je betaalt €1,50 per lestijd. Onder bepaalde voorwaarden kan je van een (gedeeltelijke) vrijstelling van het inschrijvingsgeld genieten (zie rubriek Vragen: vrijstelling van inschrijvingsgeld). Naast het inschrijvingsgeld betaal je nog een bijdrage voor materialen.

PROGRAMMATIE