• Bijspijkertrajecten op Thomas More

  • Boekhouden


 

 

Je hebt op Thomas More een opleiding gekozen, waarvoor je al een achtergrondkennis voor boekhouden nodig hebt. Die basis heb je echter onvoldoende tot helemaal niet. Dan zorgt deze module ervoor dat je bijgespijkerd geraakt. Gedurende een tiental weken word je stevig ondergedompeld in de theorie, zodanig dat je slaagkansen voor het  januari-examen aanzienlijk verhogen.
 

 

 

 

CERTIFICAAT / DIPLOMA

De bijspijkermodules leiden niet meteen tot een certificaat. Ze hebben wel de bedoeling om je beter voor te bereiden op je examens. Je zal je leerstof beter kunnen structuren en begrijpen, makkelijker kunnen studeren en je kansen op een geslaagde afsluiter van het academiejaar verhogen.

VERVOLGMOGELIJKHEDEN

De meeste bijspijkermodules starten bij het begin van het academiejaar en krijgen een vervolgmodule in het tweede semester. Ze ondersteunen steeds de leerstof die in je vakken aan bod komt. 

 

 

INSTAPVOORWAARDEN

Je bent student aan de Thomas More Hogeschool (*) in Mechelen. Bij inschrijving is echter gebleken dat je basiskennis boekhouden ontoereikend is om het academiejaar tot een goed einde te brengen. In dat geval is deze module iets voor jou!

(*) Interesse maar ingeschreven op een andere hogeschool? Neem contact op: info@cvotsm.be

 

 

DUUR VAN DE OPLEIDING

10 weken aan twee lesdagen per week. 

LESPLAATS

Campus De Vest Thomas More

Start van de module

10 oktober      

KOSTPRIJS

Thomas More studenten betalen € 40.

ONLINE INSCHRIJVEN

Schrijf je in via de link onderaan deze bladzijde.
Indien dat niet lukt, geef ons dan een seintje via info@cvotsm.be

PROGRAMMATIE